Kingdom Come: Deliverance

  • Ontwikkelaar Warhorse Studios
  • Eerste releasedatum 13 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Kingdom Come: Deliverance krijgt Royal Edition

Kingdom Come: Deliverance krijgt een uitgebreide versie in de vorm van de Royal Edition. Dit hebben Warhorse Studios en Deep Silver vandaag bekendgemaakt middels een persbericht.

In Kingdom Come: Deliverance ga je op avontuur in het heilige Roomse Rijk. Hier voltooi je missies, weer je invasies af en ga je op zoektochten. Tijdens je avontuur kom je kastelen, wouden en dorpen in de setting van het middeleeuwse Bohemen tegen. De Royal Edition bevat alle reeds uitgebrachte DLC-pakketten en tevens een nieuwe uitbreiding; A Women's Lot. Over deze laatste DLC is vooralsnog niet zoveel bekendgemaakt, maar in de komende periode wordt daar meer informatie over verschaft.

onbekend

Vanaf wanneer Kingdom Come: Deliverance Royal Edition beschikbaar is, is nog niet bekendgemaakt. Wel dat deze verkrijgbaar wordt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Deep Silver

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?