Kingdom Come: Deliverance

  • Ontwikkelaar Warhorse Studios
  • Eerste releasedatum 13 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Trailer: Kingdom Come: Deliverance - A Woman's Lot ontvangt trailer

Deep Silver heeft een trailer vrijgegeven voor Kingdom Come: Deliverance - A Woman's Lot. In deze DLC kruip je in de huid van Theresa voor een compleet nieuwe verhaallijn.

Naast het verhaal van Theresa en haar viervoeter Tinker bevat A Woman's Lot ook een twee verhaallijn. In dit andere deel speel je wederom als Henry, die afreist naar een klooster waar een hoop loos is. Alsof de DLC niet genoeg is maakt Deep Silver ook bekend dat de Kingdom Come: Deliverance Royal Edition nu digitaal verkrijgbaar is voor de pc. Deze bevat naast de hoofdgame alle DLC.

Kingdom Come Deliverance is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Deep Silver

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?