Speel als een vrouw in nieuwste DLC Kingdom Come: Deliverance

Geplaatst:

Had jij ook altijd al willen weten hoe het is om een vrouw te zijn in de Middeleeuwen? Speel dan als een vrouw in de nieuwste DLC voor Kingdom Come: Deliverance.

De bekende middeleeuwse RPG Kingdom Come: Deliverance krijgt eind deze maand nieuwe DLC. In deze DLC, die A Woman's Lot heet, neem je de rol aan van Theresa, een gewone vrouw uit de Middeleeuwen. Samen met haar hond Tinker speel je door een aparte questline die je uiteindelijk het laatste puzzelstukje van de Skalitz-questline geeft. A Woman's Lot laat je de game beleven vanuit een heel ander perspectief, wat je nieuwe inzichten geeft in het verhaal.

Kingdom Come: Deliverance is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De DLC A Woman's Lot verschijnt 28 mei. Deze DLC is samen met de basisgame en alle andere voorgaande DLC samen verkrijgbaar in de Kingdom Come: Deliverance Royal Edition die op 11 juni verschijnt.

Bron: Persbericht Deep Silver en Warhorse Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Come: Deliverance

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 februari 2018

Ontwikkelaar

Warhorse Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord