Konami brengt PES 2008 ook naar de handhelds

Geplaatst:
Aangepast: 3 mei 2018 15:35

De PSP en Nintendo DS versies van PES 2008 verschijnen in het nieuwe jaar. De twee versies voor de handheld zijn ontwikkeld door Konami's voetbal studio in Tokyo en bevatten alle realistische en intuïtieve elementen waar het spel bekend om staat, aangepast aan de nieuwe formats.

De PSP versie van PES 2008 heeft veel overeenkomsten met het huidige PlayStation 2 spel, met een ruime keuze uit toernooien en competities. Bovendien beschikt het spel over een hele nieuwe World Tour modus, waarin spelers voor diverse uitdagingen komen te staan tijdens hun reis over de wereld. Wanneer elke opdracht succesvol door de speler is volbracht, zijn er in het spel extra testen voor de speler ontwikkeld waarmee het vermogen van het gekozen elftal op de proef wordt gesteld.

De Full Edit functies zijn ook in de handheld versies PES 2008 opgenomen, hierdoor is het mogelijk om het team buitenshuis te blijven opbouwen. Het Master League geheugen kan nu ook uitgewisseld worden tussen de PSP en PlayStation 2 versies, evenals de League, World Tour en Cup Mode gegevens.

De Nintendo DS versie van PES 2008 bevat Exhibition, Penalty Shoot-Out en Konami Cup elementen. In het spel zit ook een variant op het World Tour-system waar de speler de beste teams van elk continent kan ontmoeten. De wireless onderdelen van de versie voor Nintendo DS zijn ook gemakkelijk in het gebruik, door de Network modus is het bijvoorbeeld mogelijk om met vier andere spelers tegelijk te spelen. Om een Multi-player game te kunnen spelen, moet elke speler wel een eigen exemplaar hebben van PES 2008, one-against-one games kunnen gespeeld worden met slechts één exemplaar van het spel. Spelers kunnen ook onderhandelen met vrienden voor het uitwisselen van voetballers.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pro Evolution Soccer 2008

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii

Releasedatum

27 oktober 2007

Ontwikkelaar

KCE Tokyo

Gameliner Awards

-

Lees meer