Lead hero designer Overwatch verlaat Blizzard

Geplaatst:

Geoff Goodman, lead hero designer van de Overwatch-games, heeft Blizzard verlaten. Dat meldde nieuwswebsites PC Gamer en The Verge.

Naar aanloop naar de release van Overwatch 2 werd er het nodige nieuws gedeeld over de game. Van het nieuws dat de servers van de originele Overwatch offline gaan, naar details over de battle pass van Overwatch 2. Naast al het nieuws werd ook de nieuwste Hero Kiriko onthuld. Geoff Goodman stond jarenlang aan het roer van de designs van deze Overwatch Hero's, alleen nu is er bekendgemaakt dat Goodman gestopt is bij Blizzard. Over de reden van het vertrek is niets bekend. In een statement van Blizzard naar The Verge bedankt de ontwikkelaar Goodman voor zijn jarenlange trouwe dienst en zijn werk om een uniek en divers Hero-roster voor de Overwatch-games te maken.

Overwatch 29

Overwatch 2 verschijnt 4 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Op een latere datum komt Overwatch 2 ook naar de Nintendo Switch.

Bron: The Verge

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord