Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Lead hero designer Overwatch verlaat Blizzard

Geoff Goodman, lead hero designer van de Overwatch-games, heeft Blizzard verlaten. Dat meldde nieuwswebsites PC Gamer en The Verge.

Naar aanloop naar de release van Overwatch 2 werd er het nodige nieuws gedeeld over de game. Van het nieuws dat de servers van de originele Overwatch offline gaan, naar details over de battle pass van Overwatch 2. Naast al het nieuws werd ook de nieuwste Hero Kiriko onthuld. Geoff Goodman stond jarenlang aan het roer van de designs van deze Overwatch Hero's, alleen nu is er bekendgemaakt dat Goodman gestopt is bij Blizzard. Over de reden van het vertrek is niets bekend. In een statement van Blizzard naar The Verge bedankt de ontwikkelaar Goodman voor zijn jarenlange trouwe dienst en zijn werk om een uniek en divers Hero-roster voor de Overwatch-games te maken.

Overwatch 29

Overwatch 2 verschijnt 4 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Op een latere datum komt Overwatch 2 ook naar de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?