Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score -

League of Legends-personage Vi zit nu in Fortnite

Er is weer een nieuw personage aan Fortnite toegevoegd. Na Jinx maakt ook haar zus Vi haar debuut in de populaire battle royale-game.

Gamepersonages die de wereld van Fortnite betreden, zijn niets nieuws. Wellicht herinner je je nog wel dat Guile en Cammy uit Street Fighter naar Fortnite kwamen. Iets recentelijker maakten Chris Redfield en Jill Valentine hun debuut in Fortnite. De populaire battle royale is dus zeker niet vies van een cross-over op zijn tijd. Dat blijkt maar weer, nu ook Vi uit League of Legends naar de game komt. Ze wordt binnenkort toegevoegd aan de Item Shop, samen met enkele andere fonkelnieuwe toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan het konijntje 'Memories of Zaun Back Bling', de Piltover Warden Hammer Pickaxe en de Punching Practice Emote. Je kunt de nieuwe toevoegingen in de onderstaande foto zien.

onbekend

Vi en de nieuwe voorwerpen worden op 22 februari aan de Item Shop toegevoegd. Ook Jinx maakt op die dag haar terugkeer in de digitale winkel.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?