Leak: Dead Island 2 begin volgend jaar beschikbaar

Geplaatst:

Dead Island 2 stond in de beurshallen tijdens gamescom 2014. Nu lijkt het erop dat de horrorgame eindelijk in de handen van de fans terecht gaat komen.

Wederom is het Amazon die informatie vroegtijdig de deur uit werkt. De 'Day One Edition' van Dead Island 2 is onthuld en we komen te weten wanneer de game uitkomt. Van Beverly Hills tot Venice Beach, de City of Angles is compleet naar de touwtyfus geholpen. Een mysterieus virus verandert mensen in bloeddorstige monsters. De stad is in quarantaine geplaatst en het leger is teruggetrokken. De beschrijving claimt dat de combat ontzettend grof is en dat er een flink aantal mogelijkheden zijn om de zombies in stukken te hakken. Je kunt kiezen uit zes personages, die allemaal hun eigen unieke persoonlijkheden en dialoog bezitten. Het nieuwe skillsysteem zorgt ervoor dat je je vaardigheden per direct kan aanpassen, om zo de gekste personages uit te proberen.

Dead Island 2 komt voor beide generaties console uit. Wellicht wordt Dead Island 2 wel een Epic Games Store exclusive.

Dead Island 2 is beschikbaar vanaf 3 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Amazon/Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord