Dead Island 2

  • Ontwikkelaar Dambuster Studios
  • Eerste releasedatum 3 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Horror
  • Gameliner score -

Leak: Dead Island 2 begin volgend jaar beschikbaar

Dead Island 2 stond in de beurshallen tijdens gamescom 2014. Nu lijkt het erop dat de horrorgame eindelijk in de handen van de fans terecht gaat komen.

Wederom is het Amazon die informatie vroegtijdig de deur uit werkt. De 'Day One Edition' van Dead Island 2 is onthuld en we komen te weten wanneer de game uitkomt. Van Beverly Hills tot Venice Beach, de City of Angles is compleet naar de touwtyfus geholpen. Een mysterieus virus verandert mensen in bloeddorstige monsters. De stad is in quarantaine geplaatst en het leger is teruggetrokken. De beschrijving claimt dat de combat ontzettend grof is en dat er een flink aantal mogelijkheden zijn om de zombies in stukken te hakken. Je kunt kiezen uit zes personages, die allemaal hun eigen unieke persoonlijkheden en dialoog bezitten. Het nieuwe skillsysteem zorgt ervoor dat je je vaardigheden per direct kan aanpassen, om zo de gekste personages uit te proberen.

Dead Island 2 komt voor beide generaties console uit. Wellicht wordt Dead Island 2 wel een Epic Games Store exclusive.

Dead Island 2 is beschikbaar vanaf 3 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?