Dans door de SoLA DLC van Dead Island 2

Geplaatst: 24 maart 2024 15:00
-

De eerste DLC voor Dead Island 2 heb je waarschijnlijk al helemaal uitgespeeld. De tweede uitbreiding laat dan ook niet lang meer op zich wachten, want binnenkort kun je in de SoLa uitbreiding van Dead Island 2 al dansend genieten van een festival.

De tweede uitbreiding voor Dead Island 2 staat helemaal in het teken van een Californisch muziekfestival. Vanuit de aarde komt er een beat naar boven en dat zorgt ervoor dat de resterende mensen in zombies worden veranderd. Jij wordt naar het festivalterrein gelokt om te achterhalen waar deze beat van Autophage vandaan komt. Op het terrein zijn namelijk de ruïnes van SoLA gelegen en daar zul je meer informatie vinden. Om ervoor te zorgen dat je goed bent uitgerust voor de nieuwe vijanden krijg je nieuwe legendarische wapens tot je beschikking. Nieuwe vijanden? Ja, je komt de Whippers en de Clotter tegen. De Whipper slaat niet met een zweep om zich heen, maar gebruikt zijn eigen darmen om jou vanaf een afstandje te raken. De Clotter kan zich dan weer veranderen in een hoopje vlees, waardoor hij tijdelijk immuun is voor schade. Erg gezellig wordt het festival in de SoLA DLC dus niet.

Dead Island 2  SoLA DLC

De SoLA DLC voor Dead Island 2 verschijnt op 15 april. Dead Island 2 is te spelen via de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles. Het is ook mogelijk om Dead Island 2 via Xbox Game Pass te spelen.

Bron: Embracer Group

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Ontwikkelaar:

Dambuster Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

21 april 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord