Dead Island 2 maakt Xbox Game Pass onveilig

Geplaatst: 22 februari 2024 11:30
-

Als donderslag bij heldere hemel is Xbox Game Pass weer een game rijker. En niet zomaar een game, het gaat in dit geval om Dead Island 2!

Regelmatig maakt Microsoft bekend welke games de eer krijgen om de glorieuze Xbox Game Pass Library aan te vullen. Zo maakte het bedrijf recentelijk nog bekend dat Diablo 4 naar Game Pass komt en dat de tweede helft van februari gelijk stond aan zeven nieuwe Game Pass titels. Overigens waren er al eerder deze maand games toegevoegd. Zo ontvingen we eerder deze maand Resident Evil 3 Remake op Game Pass. Ze waren echter vergeten te vermelden dat Dead Island 2 daar ook tussen stond. De vakantiesimulator is uitgebracht in april van 2023 en kreeg in de Dead Island 2 review een prima score.

Dead Island 2 Game Pass

Dead Island 2 is vanaf vandaag onderdeel van de Xbox Game Pass line-up voor Cloud en Console.

Bron: Plaion
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Ontwikkelaar:

Dambuster Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

21 april 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord