Eerste DLC voor Dead Island 2 onthuld, genaamd Haus

Geplaatst: 11 oktober 2023 17:20
-

De eerste verhalende uitbreiding van Dead Island 2 kent een releasedatum. Check hier wanneer je aan de slag kan met de bloederige content in Haus!

In Dead Island 2 Haus kom je in aanraking met een groep aan vreemde snuiters - een geheime techno-death sekte. Ze houden zich schuil in een mysterieuze villa ergens in Malibu. Het wordt al snel duidelijk dat er iets niet helemaal pluis is en het escaleert al snel in het slachten van zombies - al is dat het minste van je zorgen. Gelukkig krijg je wat nieuwe wapens tot je beschikking, zoals: de accurate K-ROSSBOW, de vurige Hog Roaster en de verpletterende Dead Islands. Als kers op de taart kunnen de Slayers gebruik maken van acht nieuwe vaardigheidskaarten.

Dat Dead Island 2 uitbreidingen ging ontvangen, dat wisten we al - maar desalniettemin is het mooi om de eerste DLC te mogen verwelkomen. Check hier onze review van Dead Island 2.

Dead Island 2 DLC Haus 1
Dead Island 2 DLC Haus 2
Dead Island 2 DLC Haus 3

Dead Island 2 is nu beschikbaar op de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Haus is verkrijgbaar vanaf 2 november.

Bron: PLAION
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Ontwikkelaar:

Dambuster Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

21 april 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord