Dead Island 2 uitbreidingen in aankomst

Geplaatst: 14 juni 2023 19:55
-

Was je toevallig net klaar met het in mootjes hakken van de ondoden? Slijp je zwaarden en herlaad je revolvers: er is nieuwe Dead Island 2 content in aankomst.

Via een roadmap heeft ontwikkelaar Dambuster Studios gehoor gegeven aan de fans van de actievolle zombiegame. Maar liefst twee uitbreidingen staan op de planning. Eind dit jaar kunnen we aan de slag met de DLC, genaamd Haus. In deze uitbreiding krijg je te maken met een techno-death cult. Tja, dat is nou eenmaal waar miljardairs zich mee bezighouden kennelijk. Er is ook een tweede DLC in ontwikkeling, genaamd SOLA Festival. Deze uitbreiding komt te verschijnen in het tweede kwartaal van 2024. Dambuster liet ook meteen weten dat de Premium Character Packs en 'Til Dawn' Collection nu verkrijgbaar zijn. Ideaal voor de Slayer die graag zombies ontleedt in stijl.

Check hier onze review van Dead Island 2. Sta je te trappelen om weer te leren? Lees dan hier alles wat je moet weten over Dead Island 2.

Dead Island 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Dambuster Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Ontwikkelaar:

Dambuster Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

21 april 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord