Leak: FIFA-opvolger EA Sports FC verschijnt eind september

Geplaatst:
Aangepast: 5 juli 2023 19:56

Er zijn nog relatief weinig details bekend over de FIFA-opvolger EA Sports FC. Het lijkt er echter nu op dat dataminers de releasedatum hebben achterhaald van de voetbalsim.

Menig FIFA-speler zal reikhalzend uitkijken naar de nieuwste footie van Electronic Arts. Hoewel EA en FIFA met elkaar hebben gebroken gaat de voetbalfranchise gewoon verder onder een andere - iets minder lekker klinkende - naam verder: EA Sports FC. Toch is er nog maar relatief weinig bekend over de voetbalsim. Echter zijn er nu wat details opgedoken door dataminers. Zo is ontdekt dat de gesloten bèta voor Xbox Series en Xbox-consoles respectievelijk 41,57 GB en 39,23 GB. Dit betekent dat een versie voor de PlayStation 4 en Xbox One zeer waarschijnlijk is. Ook hebben ze de vermeende releasedatum van de game opgesnord. EA Sports FC moet op 29 september komen te verschijnen. Deze releasedatum ligt aardig in lijn met wat we gewend zijn van de FIFA-games.

EA Sports FC

We moeten het met een kleine slag om de arm tot ons nemen, maar als het klopt verschijnt EA Sports FC op 29 september 2023 in ieder geval voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series en Xbox One.

Bron: Dealabs
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord