Leak: Lijst met MultiVersus personages gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 30 mei 2022 17:11

Er zijn meer dan 20 personages voor MultiVersus op Reddit gelekt. Het lek komt van hetzelfde account als de originele lek over de game. De informatie is door data-mijnen uitgelekt.

Volgens de persoon achter het lek is de informatie grotendeels correct. Een aantal van de personages die 'definitief' in de game zouden zitten zijn Joker en Raven van DC, Marvin de Martian van Looney Tunes, Fred Flintstone van de Flintstones en Scooby-Doo van de gelijknamige serie. Dan zijn er ook nog een aantal personages die 'waarschijnlijk' in de game terug zullen komen. Dit zijn personages als The Powerpuff Girl, Ben 10 en Scorpion van Mortal Kombat. Op personages uit Mad Max en Harry Potter moeten we wat langer wachten. Er is overigens geen garantie dat al deze personages vanaf het begin beschikbaar zullen zijn. Eerder deze maand kwam al wel een trailer uit voor MultiVersus, waarin onder andere Batman, Shaggy en Bugs Bunny te zien waren.

MultiVersus ingame

MultiVersus is beschikbaar in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. In juli is er een open bèta voor de game.

Bron: Reddit
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord