MultiVersus

  • Ontwikkelaar Player First Games
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Fighting , Platform
  • Gameliner score -

Trailer: MultiVersus ontvangt geanimeerde trailer

Hopelijk zit je goed in je stoel. In de nieuwe geanimeerde trailer van MultiVersus ga je namelijk de gekste dingen zien.

We zien dat Batman uit zijn grot wordt geteleporteerd en in aanraking komt met Shaggy. Al snel komt er een opstootje tussen deze twee helden en een ander duo; Bugs Bunny en Arya Stark. Nadat er wat iconische moves op het scherm zijn getoverd, deelt Shaggy de eerste rake klap uit aan ons sarcastische konijntje. Hier stopt het gevecht echter niet. We zien nog een heleboel andere Warner Bros.-personages, kun jij ze allemaal spotten?

Krijg je nou al zin om te gaan spelen? Dan heb je geluk. MultiVersus heeft een open bèta in juli. Een gesloten alpha van de game speelt zich af op 19 mei. Daarnaast is MultiVersus free-to-play wanneer het uitkomt.

MultiVersus is beschikbaar in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Warner Bros. Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?