Leak: Releasedatum Lords of the Fallen gelekt

Geplaatst:

Insiders hebben het wel eens mis, maar weet je wie we nog steeds op een fout moeten betrappen? Juist, de Microsoft Store. Ditmaal is de releasedatum van Lords of the Fallen vroegtijdig onthuld.

Deze bevinding werd gedeeld door de Twitter-gebruiker Aggiornamenti Lumia. Hij/zij checkt altijd of de Microsoft Store nog wat leuks te delen heeft en deelt dat vervolgens op Twitter. Ditmaal lijkt het erop dat uitgever CI Games de releasedatum heeft ingevoerd en daardoor weten we dat nu ook weer. Lords of the Fallen is een brute actie/RPG die dient als een reboot van de gelijknamige serie. Eerst werd deze game 'The Lords of the Fallen' genoemd, maar in de tussentijd heeft de titel opnieuw een naam gekregen.

Check hier de meeste recente trailer van Lords of the Fallen.

Als de leak blijkt te kloppen, dan mogen we Lords of the Fallen verwelkomen op 13 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Aggiornamenti Lumia
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord