Silent Hill

  • Ontwikkelaar Team Silent
  • Eerste releasedatum 1 augustus 1999
  • Platformen Nintendo Game Boy Advance , PlayStation
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Leak: Silent Hill: The Short Message gelekt in Korea

Een nieuwe dag, een nieuwe Silent Hill leak/gerucht! Ditmaal gaan we het hebben over Silent Hill: The Short Message, want die is gelekt in Korea.

Konami, kunnen we alsjeblieft eens beginnen met het onthullen van de toekomst die staat te wachten op de Silent Hill-serie? Voor degenen die niet weten waar ik het over heb, Silent Hill is een horrorgame franchise die valt onder het portfolio van Konami. De eerste games behoren tot ware cultklassiekers en fans hopen al erg lang op een nieuwe titel in de serie. Nu is het wellicht eindelijk tijd voor goede hoop, want in Korea lekte een rating voor Silent Hill: The Short Message. UNIANA stond aangegeven als uitgever en zij hebben al vaker Konami-games uitgegeven. Zo gaan zij bijvoorbeeld ook de eFootball 2023 update publiceren. Verder wordt er niet veel prijsgegeven.

Dit is niet de eerste leak die we gehad hebben dit jaar 2022. Is dit de nieuwe Silent Hill-game van 2022?

Denken jullie dat we binnenkort een onthulling kunnen verwachten? Laat het ons weten in de comments!

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?