Silent Hill: The Short Message gratis op PS5

Geplaatst: 1 februari 2024 00:40
Aangepast: 1 februari 2024 02:03
-

Heb jij de behoefte om eens lekker te griezelen? Check dan Silent Hill: The Short Message op de PlayStation 5! Het kost je niets.

Konami was nadrukkelijk aanwezig tijdens de State of Play. Ja, iedereen verwachtte wat nieuws rondom de Silent Hill 2 remake, maar we kregen meer dan dat: een speelbare demo in de vorm van Silent Hill: The Short Message. We volgen protagonist Anita, nadat ze wat mysterieuze berichten krijgt van haar vriendin Maya. Echter, in haar zoektocht naar antwoorden komt ze in een sinistere wereld terecht, waarin een monster jacht op haar maakt. Ze kan pas ontsnappen als ze weet welke boodschap Maya probeert over te brengen. De gehele ervaring is in first-person en druipt met verontrustend beeldmateriaal. Voor de fanatiekeling komt het concept wellicht bekend voor. Er zijn namelijk lang geleden leaks geweest over Silent Hill: The Short Message. Afijn, gaat het menig PT-fan bekoren? We gaan het meemaken.

Silent Hill: The Short Message is nu gratis en voor niets beschikbaar voor de PlayStation 5.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill: The Short Message

Ontwikkelaar:

Konami

Uitgever:

Konami

Release:

31 januari 2024

-

PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Avatar devindegroot
devindegroot

3 februari 2024 om 17:43

Gisteren avond even voor gaan zitten en uitgespeeld. Bevat een vrij heftig verhaal waarvan ik de vertelling erg kan waarderen. Kwam helaas niet in de buurt van het gevoel dat P.T. mij destijds gaf, maar ben blij dat ik het gespeeld heb!

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord