Leak: Is dit de nieuwe Silent Hill-game van 2022?

Geplaatst:
Aangepast: 1 februari 2024 02:04

Ja, zet die aluminiumhoedjes maar op en vul je zuurstoftanks met copium/hopium. Het is weer tijd voor een nieuwe Silent Hill-leak.

Je hoort het wel vaker. Een insider die claimt dat hij/zij echt zeker weet dat er een nieuwe Silent Hill-game aankomt. Beruchte leaker Dusk Golem had via Twitter afbeeldingen gedeeld van de (naar verluid) nieuwe Silent Hill-game. Dit is vaker voorgekomen. Wat echter niet vaak voorkomt, is het feit dat deze afbeeldingen razendsnel door copyright strikes zijn neergehaald.

Meerdere details kwamen naar boven. Zo werden de namen Anita en Maya genoemd. Kennelijk heeft deze titel de functie om spelers sms-berichten te sturen, ook als ze niet aan het spelen zijn. Dit was een functie die Kojima in zijn Silent Hill PT-game wilde verwerken. Kennelijk is dit ook niet de enige Silent Hill-game in ontwikkeling. Bloober Team is kennelijk niet bezig met Silent Hill. De originele maker van Silent Hill, Keiichiro Toyama, is bezig met Slitterhead. De mogelijkheid bestaat ook dat dit het werk is van Silent Hill ontwerper Masahiro Ito. Dat zou betekenen dat het een nieuwe IP is en geen Silent Hill.

Silent Hill leak 2022 game1

Wat denken jullie? Gaan we een nieuwe Silent Hill-game zien tijdens Summer Game Fest van 2022? Laat het ons weten.

Bron: VGC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill: The Short Message

Series

Silent Hill

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

31 januari 2024

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer