Leak: Suicide Squad krijgt live service elementen

Geplaatst:
Aangepast: 17 januari 2023 21:02

Als we een tweet van videogame reporter Andrew Marmo mogen geloven, dan krijgt Suicide Squad: Kill the Justice League live service elementen. Zo is te zien in een screenshot die hij op Twitter plaatste.

Origineel werd de screenshot geplaatst op 4chan, maar Marmo was er als de kippen bij om dit even via zijn Twitter wereldkundig te maken. Officieel heeft Warner Bros. nog niet onthuld dat er live service elementen in Suicide Squad: Kill the Justice League aanwezig zullen zijn, maar de screenshot liegt er niet om. Het kiekje zou zijn genomen tijdens een recente test build. Op de afbeelding zijn een aantal live service elementen terug te vinden zoals een battle pass en een in-game store. Ook is de menustructuur goed zichtbaar en kun je verschillende loadouts maken. Volgens bronnen zou het wat de battle pass betreft overigens alleen om cosmetische items gaan.

Op de screenshot is ook duidelijk te zien dat er verschillende valuta in de game beschikbaar zijn. Het zou hierbij gaan om speciale in-game valuta waarmee je je personage kunt upgraden en sterker kunt maken. Ieder type valuta correspondeert met een specifieke eigenschap. Je kunt je personage dus volledig naar wens sterker maken op bepaalde punten. In Suicide Squad: Kill the Justice League schittert Kevin Conroy nog één laatste keer. De stemacteur die vooral bekend is geworden van zijn rol als Batman overleed eind vorig jaar.

De release van Suicide Squad: Kill the Justice League staat gepland voor 26 mei. De game verschijnt dan op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Videogameschronicle
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord