Left Alive mag niet meer gestreamd worden in Japan

Geplaatst: 4 maart 2019 12:15
-

Wij moeten nog een nachtje slapen voor de release van Left Alive, maar in Japan mag de game al niet meer gestreamd worden. Left Alive is daar eind vorige maand al uitgekomen en de reviews liegen er niet om.

Left Alive is het spiritueel vervolg op de Front Mission-serie. De game verschijnt morgen in het westen, maar in Japan vond de release afgelopen donderdag al plaats. Helaas liet de game volgens Japanse reviewers wat te wensen over, daar Left Alive momenteel op Amazon Japan voor bijna de helft van de prijs wordt verkocht en een beoordeling van nog geen twee van de vijf sterren heeft gekregen. Uitgever Square Enix heeft daarom inmiddels ook besloten om het streamen van de game volledig uit te schakelen. Aan het begin van de release konden spelers alle content, op cutscenes na, gewoon vrij streamen op het internet. Inmiddels is dit dus niet meer mogelijk.

Left Alive verschijnt 5 maart op pc en PlayStation 4.

Bron: Siliconera
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Left Alive

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

5 maart 2019

-

Pc, PlayStation 4

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord