Trailer: The Garmoniyan Invasion trailer voor Left Alive uitgebracht

Geplaatst: 14 januari 2019 18:20
Aangepast: 14 januari 2019 19:06
-

Square Enix heeft de nieuwe trailer, The Garmoniyan Invasion, voor Left Alive uitgebracht. De game is een survival action shooter waar je moet zien te overleven in een oorlogsgebied.

Left Alive is tot stand gekomen door de samenwerking tussen verschillende grote namen uit de gamewereld. Toshifumi Nabeshima (director, Armored Core series), Yoji Shinkawa van Kojima Productions (character designer, Metal Gear series) en Takayuki Yanase (mech designer, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) hebben samengewerkt om de donkere wereld van Novo Slava te creëren. Bekijk de nieuwe trailer waar je een impressie krijgt van de invasie van Novo Slava door het leger van Garmoniyan.

Left Alive komt op 5 maart naar de PlayStation 4 en de pc.

Bron: All Games Delta
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Left Alive

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

5 maart 2019

-

Pc, PlayStation 4

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord