Trailer: Nieuwe beelden van Left Alive

Geplaatst: 11 september 2018 09:50
Aangepast: 11 september 2018 09:51
-

Het lijkt alsof het startsein voor de Tokyo Game Show is gegeven, want we worden overladen met nieuwe beelden en trailers. Zo komt Square Enix met een nieuwe trailer van de aankomende shooter, Left Alive.

Left Alive neemt ons mee naar het fictieve werelddeel van Novo Slava. Het is het jaar 2127 en de mensheid heeft het zwaar. Gelukkig krijgen we niet het zware verhaal van de mensheid voor de kiezen, maar een verhaal omtrent drie specifieke personen. Alle drie hebben hun eigen missies en hun eigen speelstijl. Zo zien we wat stealth, schietactie en dikke vette mechs passeren.

Een exacte releasedatum heeft Left Alive helaas nog niet. De game moet in 2019 verschijnen voor de PlayStation 4 en pc.

Bron: Square Enix
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Left Alive

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

5 maart 2019

-

Pc, PlayStation 4

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord