Levensechte race ervaring bij pop-up store in het Amsterdamse Beurs van Berlage

Geplaatst:
Aangepast: 17 augustus 2018 19:39

Tijdens het raceweekend van 24 augustus van de Formule 1 van België, openen Codemasters en Koch Media Benelux een pop-up store in de beurs van Berlage te Amsterdam. In deze pop-up store is het niet alleen mogelijk om de nieuwe F1 game aan te schaffen. Tijdens het vijfdaagse evenement kan je ook een ultieme race-ervaring op doen door plaats te nemen in één van de acht Red Bull Playseat set-ups. Als kers op de denkbeeldige taart kan je ook nog eens op de foto met een officiële Red Bull Racing-bolide.

Op vrijdag 24 augustus wordt om 14:00 uur de F1 2018 pop-up store officieel geopend met een VIP-race. Het evenement geeft bezoekers en BN-ers de mogelijkheid om als één van de eerste de gloednieuwe race-game uit te proberen. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om mee te doen aan de Ziggo eBattle F1. Daarmee is het mogelijk om door te stromen naar de landelijke simrace-competitie.

onbekend

Tussen 14:00 uur 20:00 uur zijn er meerdere winacties. Elk uur maken bezoekers namelijk kans op twee weekendkaarten voor de GP van België. Ben of ken jij iemand met de naam Max of achternaam Verstappen? Dan is er meer goed nieuws, diegene maakt namelijk ook kans op twee vrijkaarten. Het is dan wel belangrijk om tussen 14:00 uur en 15:00 uur aanwezig te zijn in de Beurs van Berlage. De F1 2019 pop-up store is vijf dagen open en de entree is helemaal gratis. Dat is wel een bezoekje waard toch?

Bron: Persbericht Vertigo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2018

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 augustus 2018

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord