Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

F1 2018

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Levensechte race ervaring bij pop-up store in het Amsterdamse Beurs van Berlage

Tijdens het raceweekend van 24 augustus van de Formule 1 van België, openen Codemasters en Koch Media Benelux een pop-up store in de beurs van Berlage te Amsterdam. In deze pop-up store is het niet alleen mogelijk om de nieuwe F1 game aan te schaffen. Tijdens het vijfdaagse evenement kan je ook een ultieme race-ervaring op doen door plaats te nemen in één van de acht Red Bull Playseat set-ups. Als kers op de denkbeeldige taart kan je ook nog eens op de foto met een officiële Red Bull Racing-bolide.

Op vrijdag 24 augustus wordt om 14:00 uur de F1 2018 pop-up store officieel geopend met een VIP-race. Het evenement geeft bezoekers en BN-ers de mogelijkheid om als één van de eerste de gloednieuwe race-game uit te proberen. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om mee te doen aan de Ziggo eBattle F1. Daarmee is het mogelijk om door te stromen naar de landelijke simrace-competitie.

onbekend

Tussen 14:00 uur 20:00 uur zijn er meerdere winacties. Elk uur maken bezoekers namelijk kans op twee weekendkaarten voor de GP van België. Ben of ken jij iemand met de naam Max of achternaam Verstappen? Dan is er meer goed nieuws, diegene maakt namelijk ook kans op twee vrijkaarten. Het is dan wel belangrijk om tussen 14:00 uur en 15:00 uur aanwezig te zijn in de Beurs van Berlage. De F1 2019 pop-up store is vijf dagen open en de entree is helemaal gratis. Dat is wel een bezoekje waard toch?

BRON Persbericht Vertigo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?