Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

F1 2018

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: F1 2018 ontvangt laatste developer diary

Codemasters heeft de vierde en laatste developer diary van F1 2018 vrijgegeven. In dit deel vertellen Art Director Stuart Campbell en Senior Audio Designer Brad Porter meer over de grafische verbeteringen, en het geluid van de racegame.

Art Director Stuart Campbell vertelt in de developer diary meer over de realistische lucht en wolken, en de weerseffectten die allen sterk verbetert zijn. Daarnaast is de begroeiing langs de track vele malen gedetailleerder wat ook geldt voor de gezichten van de coureurs en andere personages. Senior Audio Designer Brad Porter focust zich in de video op het opnemen van het geluid van de raceauto's en alle achtergrondgeluiden, die tijdens een race te horen zijn.

F1 2018 verschijnt op 24 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Codemasters

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?