Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

F1 2018

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer F1 2018

Ontwikkelaar Codemasters heeft een tweede trailer vrijgegeven van F1 2018 om alvast helemaal in de stemming te komen.

Momenteel is er een zomerstop in de Formula 1, maar niet voor Codemasters. De ontwikkelaar werkt namelijk met man en macht om de game op tijd af te krijgen voor 24 augustus. De game beloofd een nog mooiere race ervaring neer te zetten dan in voorgaande delen. Dat klinkt als F1-fan goed in de oren.

F1 2018 verschijnt 24 augustus 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Codemasters

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?