Lock and load voor Delta Force: Hawk Ops gameplay

Geplaatst: 7 juni 2024 23:55
Aangepast: 7 juni 2024 23:56
-

Delta Force: Hawk Ops trapte tijdens Summer Game Fest de deur kneiterhard in met wat gameplaybeelden. Niet alleen zien we wat snippets van Operation Lightning Strike, maar ook wat Black Hawk Down gerelateerd materiaal

TiMi Studio Group hoopt sterk uit de startblokken te kunnen komen met diens free-to-play tactische shooter Delta Force: Hawk Ops, dus komt het niet met één gameplay trailer, maar met een '2 voor de prijs van 1' presentatie. Nou ja, het is free-to-play, dus prijs... I dunno.

Een releasedatum voor Delta Force: Hawk Ops is tot nu toe nog steeds niet bekend, maar ook die file komt vast en zeker wel een keer boven tafel. Tot die tijd kun je de game in ieder geval gewoon wishlisten.

Bron: Summer Game Fest
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Delta Force: Hawk Ops

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

Level Infinite

Release:

NNB

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord