Delta Force: Hawk Ops geteased voor Summer Game Fest

Geplaatst: 21 mei 2024 20:18
-

Delta Force: Hawk Ops is geteased voor Summer Game Fest. Dit is een van de vele games die we straks te zien krijgen tijdens de presentatie.

Summer Game Fest staat voor de deur en langzaam maar zeker leren we wat we straks tijdens de show kunnen verwachten. Vorige week hebben we kunnen zien wie de eerste 55 partners zijn die aan Summer Game Fest 2024 meedoen. Dat zijn er een hele hoop, maar er worden er later nog meer bekendgemaakt. Vandaag kregen we middels een teaser trailer te zien dat Delta Force: Hawk Ops een van de games is die straks voorbijkomt. Vorig jaar werd Delta Force: Hawk Ops aangekondigd. In de tussentijd zijn er een aantal teasers en trailers verschenen, maar tijdens Summer Game Fest krijgen we de grote World Premiere te zien. In de teaser trailer zien we wat gameplay van de pc-versie. Zo zien we verschillende omgevingen en wapens waar we straks mee aan de slag kunnen.

Summer Game Fest 2024 vindt plaats op 7 juni. Tijdens de twee uur durende show zijn Delta Force: Hawk Ops en meer games te zien.

Bron: TiMi Studio
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Delta Force: Hawk Ops

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

Level Infinite

Release:

NNB

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord