Trailer: Delta Force: Hawk Ops officieel aangekondigd

Geplaatst: 23 augustus 2023 16:30
-

Een klassieke first-person shooter franchise staat op het punt om terug te keren. Bekijk hier de reboot van Delta Force! Delta Force: Hawk Ops is namelijk officieel aangekondigd.

Remasters, remakes of reboots. Ze zijn momenteel alle drie populair onder de ontwikkelaars. De Delta Force franchise keert ook weer terug. Tussen 1998 en 2009 verschenen er een aantal games, maar sindsdien is het pure nostalgie. De elite troepen moeten in het jaar 2035 weer flink aan de bak. Uiteraard zijn ze uitgerust met de nieuwste gadgets. Het is dan ook niet verrassend dat de aankondigingstrailer vol met actie zit. Als je enthousiast bent geworden dan kun je hieronder de trailer bekijken. Als de game straks uitkomt hoef je er niet eens voor te betalen, want het wordt een Free-to-Play FPS die per direct cross-play ondersteund.

Op de site van Delta Force is vervolgens nog te lezen dat er drie gamemodi aanwezig zijn. Je hebt de campagne, de Extraction Modus en een PvP-modus. In de Extraction Modus kun je het opnemen tegen de andere teams of de AI-teams. Terwijl er ondertussen challenges op de map aanwezig zijn. In de PvP-modus word je als onderdeel van een groot team op de map geplaatst. Met behulp van tanks, voertuigen en helikopters kun je vechten voor de overwinning.

Delta Force: Hawk Ops is in ontwikkeling voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en mobiele apparaten. Een releasedatum is nog niet gegeven.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Delta Force: Hawk Ops

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

Level Infinite

Release:

NNB

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord