Lollipop Chainsaw RePOP uitgesteld naar 2024

-

Lollipop Chainsaw RePOP - de remake van de cultklassieker Lollipop Chainsaw - laat wat langer op zich wachten. Dragami Games laat via social media weten dat ze wat meer tijd nodig hebben.

Om de beste mogelijke game-ervaring te kunnen voorschotelen is wat meer tijd nodig, aldus ontwikkelaar Dragami Games. De statement toont meteen de officiële titel van de aankomende remake: Lollipop Chainsaw RePOP. Fans moeten dus nog even wachten, voordat ze weer met Juliet Starling aan de slag kunnen. Gaat de kettingzaag volgend jaar wederom zoveel controversie veroorzaken? Wordt deze versie van Lollipop Chainsaw gecensureerd? Veel vragen, maar weinig antwoorden op dit moment. We moeten dus nog even geduldig afwachten.

Lollipop Chainsaw RePOP komt te verschijnen in de zomer van 2024.

Bron: Dragami Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lollipop Chainsaw RePOP

Ontwikkelaar:

Dragami Games

Uitgever:

Dragami Games

Release:

12 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord