Lollipop Chainsaw RePOP verschijnt eerder

-

De remake van de iconische actiegame Lollipop Chainsaw, getiteld Lollipop Chainsaw RePOP, komt twee weken eerder uit dan gepland. Ontwikkelaar Dragami Games heeft bevestigd dat de game nu op 12 september verschijnt voor de Nintendo Switch.

Lollipop Chainsaw RePOP zou oorspronkelijk op 25 september uitkomen, maar die datum is vervroegd naar 12 september. De game wordt wereldwijd digitaal uitgebracht en krijgt een richtprijs van vijfenveertig Amerikaanse Dollar. Hoeveel dit precies in euro's zal zijn, is nog niet bekend. In juni onthulde Dragami Games meer details over de remake. Spelers kunnen uitkijken naar een verbeterde grafische stijl in comic-formaat, hogere resoluties en diverse quality-of-life verbeteringen. Daarnaast zal de game nieuwe content bevatten, wat zowel fans van het origineel als nieuwe spelers zeker zal aanspreken. Bekijk hieronder het X-bericht van Yoshimi Yasuda, ontwikkelaar van de game:

Lollipop Chainsaw RePOP is vanaf 12 september beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lollipop Chainsaw RePOP

Ontwikkelaar:

Dragami Games

Uitgever:

Dragami Games

Release:

12 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord