Madden NFL 09

  • Ontwikkelaar EA Tiburon
  • Eerste releasedatum 15 augustus 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Madden NFL 09 naar de Xbox

Electronics Arts gaat in Amerika Madden NFL 09 op de Xbox uitbrengen. Dit is ongeveer de eerste release sinds 2 jaar voor deze console, nadat de hele industrie en Microsoft de Xbox 1 een stille dood lieten gaan. Hoewel de meeste mensen de Xbox 1 flashden en er een mediacenter van maakten om hun DivXjes op af te spelen, komt er dan toch weer een game uit op deze console. Lees het hieronder.

No, that's not a typo Madden NFL 09 is coming out on the Xbox. You know, that big, black Borg cube that you keep around solely because your 360 won't play Deus Ex: Invisible War? Yeah, EA is releasing Madden on that.

The discovery was first made by EastBayRI, when a writer noticed that the original Xbox was listed among the consoles on a press release. Understandably confused, said writer contacted EA's Anthony Stevenson.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?