MadWorld

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

MadWorld beschikt over offline multiplayer

MadWorld, de nieuwe game van ontwikkelaar Platinum Games, die waarschijnlijk voor flink wat commotie zal zorgen volgend jaar krijgt een offline multiplayer. Dit heeft uitgever SEGA bekendgemaakt.

SEGA omschrijft deze multiplayer als de "Blood Bath Challenges" en laat daarbij verder nog niets los.

In Mad World is het de bedoeling om je tegenstanders op de meest gruwelijke manieren om te brengen met behulp van de materialen (als zagen, vuilnisbakken, stalen hekken enz.) om je heen. Hoe meer moves je achter elkaar maakt, hoe meer punten je verdient.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?