Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Mario Kart 8 Deluxe krijgt nog meer personages

Recent is Birdo onthuld als nieuwe racer in de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4. De roze dinosaurus blijkt niet het laatste personage te zijn die wordt toegevoegd.

Wanneer je in het bezit bent van de Booster Course Pass, zie je bij de racers in het keuzemenu onder Birdo namelijk nog vijf vraagtekens staan. We kunnen dus bij de volgende rondes DLC niet alleen nieuwe racebanen verwachten, maar ook nieuwe personages die uitgenodigd worden voor een kartrace. Bij fans is het speculeren al volop begonnen, wie missen we nog? Goomba is wellicht een komische toevoeging om te zien hoe zonder handen sturen opgelost wordt. Van de talloze opties worden Petey Piranha en Diddy Kong als grootste kanshebbers beschouwd. Klamme handen aan het stuur gaan zij niet krijgen, deze personages hebben al eerdere Mario Kart-ervaring opgedaan in Double Dash.

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 is beschikbaar sinds 9 maart voor de Nintendo Switch. Welk personage zou jij toevoegen aan het Mario Kart 8 Deluxe-rooster? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?