Mario Kart 8 Deluxe krijgt nog meer personages

Geplaatst:

Recent is Birdo onthuld als nieuwe racer in de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4. De roze dinosaurus blijkt niet het laatste personage te zijn die wordt toegevoegd.

Wanneer je in het bezit bent van de Booster Course Pass, zie je bij de racers in het keuzemenu onder Birdo namelijk nog vijf vraagtekens staan. We kunnen dus bij de volgende rondes DLC niet alleen nieuwe racebanen verwachten, maar ook nieuwe personages die uitgenodigd worden voor een kartrace. Bij fans is het speculeren al volop begonnen, wie missen we nog? Goomba is wellicht een komische toevoeging om te zien hoe zonder handen sturen opgelost wordt. Van de talloze opties worden Petey Piranha en Diddy Kong als grootste kanshebbers beschouwd. Klamme handen aan het stuur gaan zij niet krijgen, deze personages hebben al eerdere Mario Kart-ervaring opgedaan in Double Dash.

Mario Kart 8 DeluxeDLC nieuwe personages

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 is beschikbaar sinds 9 maart voor de Nintendo Switch. Welk personage zou jij toevoegen aan het Mario Kart 8 Deluxe-rooster? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord