Trailer: MK8D Booster Course Pass Wave 6 personages onthuld

Geplaatst:

De nieuwste Nintendo Direct-presentatie bracht een vroegtijdige blik op de laatste Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass met zich mee. Er zijn vier nieuwe personages en een nieuw circuit onthuld.

De Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass is een waar festijn geweest voor fans van de kleurrijke racegame. Van favorieten als Coconut Mall en Waluigi Pinball tot Amsterdam in Mario Kart: elke paar maanden was er wel wat nieuws om naar uit te kijken. Met de vierde en vijfde sets werden er zelfs ook nog personages toegevoegd aan de racegame.

Inmiddels is een deel van de laatste set uit de doeken gedaan. Daarin zien we de terugkeer van Wii Daisy Circuit en vier geliefde personages. De volgende personages zien na jaren van afwezigheid het daglicht weer:

  • Diddy Kong
  • Funky Kong
  • Pauline
  • Peachette

Naast Daisy Circuit komen er ook nog zeven andere, onaangekondigde circuits naar de game.

De zesde set met circuits van de Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass is rond het feestdagenseizoen beschikbaar. Om te zien of de nieuwe banen tot onze lijst met de beste Booster Course Pass banen behoren, moet je nog even afwachten tot onze definitieve review van de DLC.

Bron: Nintendo Direct
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord