Trailer: Mario Kart 8 Deluxe-DLC krijgt fysieke versie

Geplaatst: 27 september 2023 17:09
-

Er is een fysieke versie onthuld van de Mario Kart 8 Deluxe-dlc, de Booster Course Pass Set. Nintendo kondigde het nieuws aan via social media.

In juli kwam de vijfde set van de Mario Kart-dlc uit. Met de Booster Course Pass Set krijgen spelers toegang tot wel 48 nieuwe Mario Kart-tracks. Nu de release van de zesde golf nadert heeft Nintendo een fysieke versie van de dlc aangekondigd. Deze versie bevat een downloadcode voor de Booster Course Pass Set en ook leuke spullen, zoals een set van 4 speldjes, 5 dubbelzijdige artkaarten en 10 stickers. De aankondiging is hieronder te bekijken.

De fysieke Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Set ligt vanaf 6 oktober in de schappen. De zesde set van de Mario Kart-dlc komt ergens rond de feestdagen uit. Lees hier onze Mario Kart 8 Deluxe review.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

18 februari 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord