Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Mario Kart 8 Deluxe-DLC krijgt fysieke versie

Er is een fysieke versie onthuld van de Mario Kart 8 Deluxe-dlc, de Booster Course Pass Set. Nintendo kondigde het nieuws aan via social media.

In juli kwam de vijfde set van de Mario Kart-dlc uit. Met de Booster Course Pass Set krijgen spelers toegang tot wel 48 nieuwe Mario Kart-tracks. Nu de release van de zesde golf nadert heeft Nintendo een fysieke versie van de dlc aangekondigd. Deze versie bevat een downloadcode voor de Booster Course Pass Set en ook leuke spullen, zoals een set van 4 speldjes, 5 dubbelzijdige artkaarten en 10 stickers. De aankondiging is hieronder te bekijken.

De fysieke Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Set ligt vanaf 6 oktober in de schappen. De zesde set van de Mario Kart-dlc komt ergens rond de feestdagen uit. Lees hier onze Mario Kart 8 Deluxe review.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?