Mario Maker level eindelijk gehaald na 4,2 miljoen pogingen

Geplaatst: 3 juni 2019 14:30
-

Een Super Mario Maker speler, Joris, heeft na 4,2 miljoen andere pogingen als eerste het level Lucky Draw gehaald. Hij heeft helaas geen videobewijs van zijn succes.

Lucky Draw is een level gemaakt door Phenotype en heeft een 1 in 7,5 miljoen slagingskans. Je hoeft niet goed te zijn in Mario, maar je moet heel veel geluk hebben om het level te halen. Het ziet er simpel uit: zes Magikoopa's en Mario die tussen twee ijsblokken inzit. Het probleem is dat alles precies goed moet gaan als je het level wil halen. Er waren dertien anderen die het level 'afgerond' hadden, maar die bleken vals gespeeld te hebben door het level te hacken. Je kan een video over het level hieronder bekijken.

Super Mario Maker is beschikbaar op de Wii U en de 3DS. 27 juni komt het vervolg, Super Mario Maker 2, uit op de Nintendo Switch.

Bron: Gamerant

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

11 september 2015

Nintendo Wii U, Nintendo 3DS

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord