Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Project Life

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score -

Marvelous kondigt Project Life en Project Magia aan

Marvelous heeft twee nieuwe IP's aangekondigd genaamd Project Magia en Project Life. Dat gebeurde tijdens de Marvelous Game Showcase.

Naast de aankondiging van nieuwe Story of Seasons-games en de onthulling van Rune Factory 6 en Project Dragon, werkt Marvelous ook aan twee nieuwe IP's. De eerste is Project Magia. Bij deze game werkt de ontwikkelaar samen met Hiro Mashima, de illustrator en schrijver van de populaire manga Fairy Tail. Naast het tonen van een aantal personages werd er weinig over de game onthuld. Project Life wordt een jrpg die geïnspireerd is door oudere, geliefde games uit het genre. Het thema van de game draait om het 'leven'. Voor de rest werd er helaas weinig informatie over de nieuwe IP gedeeld.

Wanneer de twee nieuwe IP's uitkomen is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?