Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Rune Factory 5

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , JRPG
  • Gameliner score

Video: Nieuwe Rune Factory en spin-off Project Dragon onthuld

Er komen twee nieuwe games uit in de Rune Factory-franchise. Dat werd aangekondigd tijdens de Marvelous Game Showcase.

Naast de aankondiging van twee nieuwe Story of Seasons-games, zijn er ook twee nieuwe delen aangekondigd in de Rune Factory-franchise. Het gaat om Rune Factory 6 en een spin-off genaamd Project Dragon. De twee games spelen zich af in twee verschillende regio's in de wereld van Rune Factory. Waar Rune Factory 6 zich afspeelt in het Westen van Adonea, speelt Project Dragon zich af in het mysterieuze Oosten van de wereld die spelers nog nooit gezien hebben. De Marvelous Game Showcase is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Wanneer Rune Factory 6 en Project Dragon uitkomen is nog niet bekend.

BRON Marvelous

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?