Rune Factory 5

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , JRPG
  • Gameliner score

Releasedatum voor Rune Factory 5 aangekondigd

Marvelous heeft de Westerse releasedatum bekendgemaakt voor Rune Factory 5. Dat hebben ze gedaan middels een trailer.

Rune Factory 5 werd vorig jaar onthuld tijdens een Mini Nintendo Direct. De game kwam eerder dit jaar uit in Japan en Marvelous maakte bekend dat Rune Factory 5 in 2022 in het Westen uitkomt. Nu heeft de ontwikkelaar een exacte releasedatum aangekondigd. In maart kunnen fans met het langverwachte vijfde deel aan de slag. In de trailer is er naast nieuwe gameplay ook onthuld dat spelers in Rune Factory 5 voor het eerst in de franchise romantische relaties kunnen vormen met personages van hetzelfde geslacht. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Rune Factory 5 komt 25 maart uit op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?