Rune Factory 5

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Rune Factory 5 verschijnt in 2022

Nog voordat de officiële Nintendo Direct van start gaat, heeft Nintendo laten weten dat Rune Factory 5 voor het westen in 2022 gaat verschijnen.

Rune Factory 5 is al verschenen in Japan, maar miste nog een releasedatum voor het westen. Dat is nu opgelost, want Nintendo heeft laten weten dat de game volgend jaar gaat verschijnen. Vorig jaar werden er al gameplaybeelden getoond van Rune Factory 5. De RPG en farmingsimulator is een spin-off franchise van Story of Seasons en biedt spelers de mogelijkheid om gewassen te kweken, te vissen en te vechten. Na een introductie van de personages zie je dit dan ook terugkomen in de nieuw uitgebrachte trailer.

Rune Factory 5 verschijnt in het begin van 2022 voor de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Nintendo

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?