Marvel's Midnight Suns wederom uitgesteld

Geplaatst:

Marvel's Midnight Suns is opnieuw uitgesteld en komt dus niet uit in oktober. De game krijgt nu een gespreide release op verschillende platforms.

In eerste instantie zou de game uitkomen op 22 maart 2022, maar toen werd hij al uitgesteld naar oktober 2022. Nu is Marvel's Midnight Suns opnieuw uitgesteld. Uitgever Take-Two kondigde het uitstel aan tijdens zijn financiële winstrapport afgelopen maandag. Het exacte lanceervenster valt binnen het fiscale jaar 2023, wat betekent dat de game vóór 31 maart 2023 zal worden uitgebracht - althans op sommige consoles. "We hebben de beslissing genomen om de launch timing van Marvel's Midnight Suns naar achteren te schuiven om ervoor te zorgen dat de teams van Firaxis Games en 2K de best mogelijke ervaring leveren voor onze fans," aldus Take-Two in een nieuwsbericht. "De titel lanceert later dit fiscale jaar op Windows PC, Xbox Series X|S, en PlayStation 5. De Xbox One-, PlayStation 4- en Nintendo Switch-versies volgen op een later tijdstip."

Marvel's Midnight Suns staat nu op de planning voor 2023.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord