Marvin the Martian komt naar MultiVersus

Geplaatst:
Aangepast: 17 november 2022 20:01

Seizoen 1 is afgesloten met de komst van Black Adam in Multiversus, seizoen 2 is begonnen. Hierbij zijn enkele updates aangekondigd voor de vechtgame ontwikkeld door Warner Bros.

Er is alvast één strijder onthuld, Marvin the Martian gaat de vloer aanvegen met zijn tegenstanders. Marvin the Martian is afkomstig van Mars en een vijand in de tekenserie Looney Tunes. Hoewel dit personage een kalm karakter heeft, kunnen zijn acties vernietigend en explosief van aard zijn. Ook komt er een nieuwe map gebaseerd op Game of Thrones. Het spelen op deze locatie biedt de mogelijkheid tegenstanders van de ijzeren troon te stoten. Ook zijn dan remixes van de muziek van Game of Thrones te horen. Meer informatie over Marvin the Martian en de nieuwe map wordt op een later moment getoond.

Er komt ook een nieuwe modus waarbij het een stuk lastiger wordt om je tegenstander over het hoofd te zien. In The Big Head strijden personages met grotere hoofden en minder tijd om af te koelen. De Silly Queue is ervoor bedoeld om dergelijke ludieke gevechten te modificeren. Ook is er een update omtrent de Battle Pass, bij elke rang kunnen spelers nu beloningen ontvangen. De Battle Pass en nieuwe modi, maar ook nieuwe outfits zijn per vandaag beschikbaar.

MultiVersus is beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Bekijk hier onze preview van MultiVersus.

Bron: Warner Bros. Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord