Medal of Honor: Airborne

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 5 september 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Medal of Honor-serie in een split

De grote man bij Gearbox, Randy Pitchford, zegt dat het ontwikkelteam van Medal of Honor te maken heeft met problemen. Zo vertelt Pitchford dat de serie in een split zit. Aan de ene kant proberen ze authentiek te zijn, maar aan de andere kant komen ze met de optie om wapens te upgraden, wat weer volkomen fantasie te noemen is.

Het is volgend Pitchford beter dat ze van het hele Tweede Wereld Oorlog-genre afstappen, en hun fantasie gebruiken in een nieuw FPS-genre. Tot slot zegt Pitchford dat het niet aan het ontwikkeltalent ligt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?