Batman: Arkham Asylum

  • Ontwikkelaar Rocksteady Studios
  • Eerste releasedatum 18 september 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Meer details over nieuwe Batman game

Eidos en Warner zullen in samenwerking met de ontwikkelaar Rocksteady Studios een Batman game uitbrengen met de titel: "Batman: Arkham Asylum".

Tijdens een gevangenen transport gaat er iets gruwelijk mis waardoor de Joker ( die in B:AA een grote rol zal spelen ) op vrije voeten komt. Het is dan aan Batman om niet alleen de Joker maar ook andere schurken ( Harley Quinn, Killer Croc, Penguin, Riddler, Scarecrow e.v.a ) te verslaan.

De verhaallijn wordt apart geschreven door Paul Dini en zal weinig tot geen banden hebben met tv of film delen van Batman.

Mocht je willen bijhouden hoeveel seconden het nog duurt ongeveer? Check dan regelmatig deze site of houdt Gameliner.nl in de gaten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?