Trailer: Batman: Arkham Trilogy onderweg naar Switch

Geplaatst:

Batman-fans met een Nintendo Switch kunnen hun geluk niet op. Nintendo heeft namelijk de komst van de Batman: Arkham Triolgy aangekondigd voor diens console.

Gamers met een Nintendo Switch hebben er lang op moeten wachten, maar de Batman: Arkham games zijn onderweg. In deze trilogie vind je de games Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkam Knight. Het gaat dus om de games die ontwikkeld zijn door Rocksteady. De derde game die werd uitgebracht is Batman: Arkham Origins. Deze werd ontwikkeld door Warner Bros. Games en maakt dus geen onderdeel uit van deze bundel. Tal van slechteriken staan klaar om The Dark Knight te vernietigen. Denk hierbij aan Joker, Harley Quinn, Ra's Al Ghul, Killer Crock, Penguin, Mr. Freeze en nog steeds meer.

Batman: Arkham Trilogy is in de herfst van 2023 beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Batman: Arkham Asylum

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

18 september 2009

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord