Batman: Arkham Asylum

  • Ontwikkelaar Rocksteady Studios
  • Eerste releasedatum 18 september 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Nieuwe Batman Game

Het is officieel! Eidos heeft i.s.m Warner Brothers en DC-comics een nieuwe Batman-game aangekondigd. De game heet Batman: Arkham Alysum en wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios die ons eerder Urban Chaos bracht.

Het verhaal is geschreven door Paul Dini, de Emmy-Award winnaar die al voor "Batman: the animated series" en "Batman Beyond" scheef. In deze game breng je als Batman de Joker naar Arkham Asylum (het gekkenhuis in Gotham) Eenmaal daar aangekomen blijkt het een val te zijn van andere maniakken die samenwerken met de Joker. De game is gepland voor 2009.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?