Unreal Tournament 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 23 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Meer maps voor Unreal Tournament III

Unreal Tournament III is alweer een tijdje uit en daarom dachten de mensen bij Epic: 'Laten we maar eens een map pack uitbrengen'. Vandaag is er een Bonus Map Pack uitgebracht met drie nieuwe maps.

De eerste map heet Morbias en is ideaal voor deathmatch gevechten. Facing Worlds is een goede sniper map en als laatste hebben we nog Searchlight, die zorgt voor spannende potjes Capture The Flag. Er is nog niks bekend over de PlayStation 3 versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?