Unreal Tournament 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 23 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Unreal 3 vrijwel zeker op de planning

"In de toekomst zal er vrijwel zeker aan een opvolger voor Unreal 2 worden gewerkt."
Aldus Mark Rein, vice-president van Epic Games, de thuisbasis van de Unreal franchise.

De focus ligt bij Epic de laatste jaren vrijwel geheel op de Unreal Tournament reeks, niet geheel zonder reden. De spellen doen het goed bij de gamers en brengen een gezonde hoeveelheid dollars bij Epic in het laatje. Ook claimt Mark dat de series een goede manier zijn om allerlei technieken uit te proberen en het succes daarvan.

Ook was Unreal 2 geen overweldigend goede game, toegegeven: de graphics waren prachtig, de engine liep prima, maar de game miste inspiratie. Hierdoor was de keuze om de serie even in de koelkast te leggen makkelijk gemaakt. Toch is de toekomstige ontwikkeling van U3 bijna een feit, en gelukkig maar: Hoewel 2 niet goed het Unreal 1 gevoel kon overdragen zijn er maar zat gamers (waaronder ik) die een waardig vervolg willen zien.

Helaas is het slechts een hoopvol zinnetje uit de mond van Mark Rein, en aangezien er nog geen plannen zijn gemaakt moeten we waarschijnlijk nog veel te lang wachten op deel 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?