Unreal Tournament 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 23 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Releasedatum bekend voor Unreal Tournament III

Midway, de uitgever van Unreal Tournament III, heeft vandaag de releasedatum bekendgemaakt van deze game op de Xbox 360. Unreal Tournament III zal voor de verandering eerder bij ons komen dan bij de Verenigde Staten. Vier juli kunnen wij hem in de schappen verwachten en de Amerikanen zeven juli.

Deze game is er al een tijdje voor de PC en PlayStation 3. De reden waarom de Xbox 360 versie moest wachten is omdat Xbox Live een gesloten service is en Unreal Tournament III staat nou eenmaal bekend om zijn mods die fans maken. Hier is een oplossing voor gevonden en nu kunnen ook mods gebruikt worden bij deze versie.

Xbox 360 bezitters krijgen trouwens wel extra content bij hun versie. Alle cibntent die je kunt downloaden zal al bij deze versie inbegrepen zitten, er zal split-screen ondersteuning zijn en als laatste nog vijf nieuwe maps en twee nieuwe karakters om mee te fraggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?