NASCAR 09

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 13 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Met de vlam in de pijp...

...Scheur ik door de Brennerpas. Helaas, helaas, maar voor de liefhebbers van Henk Wijngaard hebben we slecht nieuws. Henk is niet opgenomen in de soundtrack van NASCAR 09 voor de PlayStation 2, PlayStation 3 en Xbox 360.

Wie dan wel?

Zie dat hieronder, want vanaf 12 juni kunnen we weer rondjes gaan rijden met een lekkere soundtrack:

AFI - Ether
Airbourne - Runnin' Wild
Airbourne - Too Much, Too Young, Too Fast
Christian Kane - The House Rules
The Parks - Born Into It
From First To Last - Two As One
Jet Black Stare - It's Over
Jet Black Stare - Ready To Roll
Keith Anderson - C'MON!
The Parlor Mob - Hard Times
P.O.D. - Condescending
Rev Theory - Light It Up
The Black Keys - Strange Times
Theory Of A Deadman - Got It Made
Third Day - This Is Who I Am

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?